Gündem Papağanı buldu, ödülü kaptı

Papağanı buldu, ödülü kaptı

Paylaş
Papağanı buldu, ödülü kaptı

Mardin'de künefeci Sadık Bural kaybolan papağanını bulana 1000 lira ödül vereceğini ve her ay künefe ısmarlayacağını açıklamıştı. Papağanı bulan İhsan Uğurlu ödülü kaptı

Mardin’de 1 hafta önce kaybolan ve sahibi tarafından bulunması halinde ödül vaat edilen, 4 dilden sözcükler söyleyen ’Şivan’ isimli papağan bulundu.

Haberin Devamı

Mardinli künefeci Sadık Bural, geçen hafta yerel gazetelere verdiği ilanla aradığı ’Şivan’ adını verdiği papağınını bugün buldu. ’Sadık Künefe Salonu’na gelen müşterileri tarafından sevilen papağan, İhsan Uğurlu isimli bir kişi tarafından bulunarak işletme sahibi Sadık Bural’a teslim edildi. İhsan Uğurlu’ya 1000 TL para ödülünü veren işletmeci Sadık Bural, papağanına kavuşmanın sevincini çalışanlarıyla paylaştı.

Papağınını getiren İhsan Uğurlu’ya künefe ikramında bulunan işletmeci Sadık Bural, şöyle dedi: "Papağanı bulacağıma dair ümidimi hiç kaybetmemiştim. Çünkü o da bize çok alışmıştı. Beni ilk görünce hemen omuzuma kondu. Sanırım o da bizi arıyordu. Bize papağanı getiren arkadaş onu bahçede bulmuş. 4-5 gün evinde besledikten sonra gazetede papağanın kaybolduğu ve sahibinin onu aradığını okuyunca bizimle irtibata geçti. Biz de kendisine söz verdiğimiz gibi 1000 TL ödül vererek her ay burada künefe ikramına davet ettik."

Haberin Devamı