Magazin 'Para karşılığı şeyhle yemeğe gittiğini' söyleyen Meryem Uzerli'den açıklama

'Para karşılığı şeyhle yemeğe gittiğini' söyleyen Meryem Uzerli'den açıklama

Paylaş
'Para karşılığı şeyhle yemeğe gittiğini' söyleyen Meryem Uzerli'den açıklama

Meryem Uzerli, verdiği bir röportajda, para karşılığı Dubaili bir şeyhle akşam yemeğine gittiğini ve aldığı bu parayı bağış yaptığını söylemişti. Uzerli, bu söylediklerinin yanlış anlaşıldığını söyledi

Dubai’de ticarete atılan 34 yaşındaki Meryem Uzerli Hürriyet'e verdiği röportajda, "Bir şeyh, bir oyuncuyla yemek yemek istiyor. Ve bunun için çok para teklif ediyor" sözleri üzerine "Hiç öyle bir teklif geldi mi?" sorusuna "Geldi. Üstelik gittim de.." yanıtını vermişti.

"YANLIŞ ANLAŞILDI"

Uzerli, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Röportajın ardından kendisini çok sayıda kişinin aradığını ve mesaj attığını söyleyen Meryem Uzerli, Dubaili şeyhle akşam yemeğine çıktığına ilişkin sözlerinin yanlış anlaşıldığını, kendisini tam olarak ifade edemediğini söyledi.

İşte Meryem Uzerli'nin açıklaması:

Merhaba sevgili arkadaslar, sevgili insanlar , ilk önce sevgi gönderiyorum, umarim iyisinizdir❤️
Ben şimdi Los Angeles'dan döndüm ve birçok kisi bana mesaj atti ve aradi ... Öncelikle teşekkür ederim bunun icin. Bana bir şeyh ile para icin basbasa yemek yedin mi konusunu sordular.
Bu güne kadar böyle bir sey yapmadim - Bugünden sonra da yapmiycagim.
Böyle haberler oldugunu hic bilmiyordum. Çünkü burda bir yalnis anlasilma oldu/ kendimi yeterli ifade edemedim.

Muhtesem Yüzyil sırasinda hem bizim dizimizi cok seven insanlari stüdyolarimizi gezdirdik hem de BIR KERE sonrasinda HEP BIRLIKTE oyuncular olarak yemege gittik. Onlardan aldigimiz parayı da bağışladık . Durum bundan ibaret sanirim röportaj sırasinda tam bir aciklama yapamadim ve yalnis anlasildim .
Ben bir kadin olarak, bir anne olarak ve profesyonel bir oyuncu olarak şimdi uzun seyahatten dönüp bunu aciklama geregi hissettim ❤ saygilar , sevgiler-





Meryem Uzerli'nin yeni sevgilisi Mısır'dan


Meryem Uzerli: Para karşılığı Dubaili şeyhle akşam yemeğine gittim




Haberin Devamı