Türkiye (Son Dakika) 'Paranız yoksa ilişki isterim'

'Paranız yoksa ilişki isterim'

Paylaş
'Paranız yoksa ilişki isterim'

Polis kıyafeti giyip, belinde oyuncak silahla caddede 'çevirme' yapan adam, gözüne kestirdiği üniversiteli 2 yabancı kıza musallat oldu... Polis ekipleri son anda kızları kurtardı

İstanbul Fatih'te polis kıyafeti giyen Levent K., iki yabancı uyruklu üniversite öğrencisini kandırmaya çalışırken gerçek polisler tarafından fark edilerek son anda yakalandı.

BELİNDE SİLAHLA 'UYGULAMA'YA ÇIKTI!


Olay, Mesihpaşa Mahallesi Laleli Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Levent K., polis kıyafetleri giyip, beline oyuncak bir tabanca takarak cadde üzerinde 'uygulama' yapmaya başladı.

'YA PARA, YA SINIRDIŞI'


İstanbul’da üniversite öğrencisi olan yabancı uyruklu L. M. ve S. N. ’yi gözüne kestiren şüpheli K., genç kızları durdurarak kimliklerini istedi. Kendisini polis olarak tanıtan Levent K., kızlardan ’Ya para verirsiniz, ya da sizi sınırdışı ettiririm" diyerek para istedi.

AZ PARA ÇIKINCA 'CİNSEL İLİŞKİ' İSTEDİ



Öğrenci kızların üzerinden çok az para çıkınca bu sefer de yakında bulunan bir otele giderek, ’cinsel ilişki’ teklifinde bulundu.

KIZLAR AĞLAMAYA BAŞLAYINCA YAKALANDI

Kızlar bu talep üzerine ağlamaya başlayınca yakınlarda görevli Güven Timleri Şube Müdürlüğüne bağlı Fatih bölgesi ekipleri durumu fark ederek olaya müdahale etti. Ekipler durumundan şüphelendikleri Levent K’den polis kimliğini göstermesini istedi. Polis kimliği veremeyen şüpheli K. ekiplere nüfus cüzdanını verdi.

DAHA ÖNCE ’BAŞKOMİSER’ KILIĞINDA YAKALANMIŞ

Güven Timi ekipleri Levent K.’nın Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunda çok sayıda suçtan kaydının olduğunu belirledi. L. M. ve S. N.’nin de şikayetçi olduğu şüpheli K., Kumkapı Polis Merkezi’ne götürüldü. İlk incelemesinde şüpheli K.’nin geçen yıl kendini ’Başkomiser’ olarak tanıtarak vatandaşları dolandırmaya çalıştığı ve ’Unvan gasbı’ suçundan sabıkası olduğu anlaşıldı.

Çağatay KENARLI / İSTANBUL, (DHA)

2

Haberin Devamı