Türkiye (Son Dakika) Paraşütü ağaca takılan genç ölümden döndü

Paraşütü ağaca takılan genç ölümden döndü

Paylaş
Paraşütü ağaca takılan genç ölümden döndü

Adana’da paraşütü açılmayan üniversite öğrencisi uçuruma düşmek üzereyken paraşütü ağacın dalına takılı kaldı. Şanslı genci AFAD kurtardı.

Çukurova ilçesine bağlı Kabasakal Mahallesi’nde üniversite öğrencisi Muhammet Algan iki arkadaşıyla birlikte Rüzgarlı Tepeye yamaç paraşütü yapmaya gitti. Hava yağışlı olmasına rağmen hazırlığını yapan Algan paraşüt ile tepeden atladı. Ancak Algan’ın paraşütü açılmayınca kalkıştan hemen sonra düşmeye başladı. Uçuruma sürüklenen Algan’ın paraşütü bir bodur ağaca takılınca Algan ölümden kurtuldu.

Haberin Devamı

İki arkadaş polis ve AFAD ekiplerini aradı. Olay yerine gelen polis ve Algan’ın arkadaşları onu paraşütten kurtardı. Ancak Algan’ın ayağı kırıldığı için olduğu yerde mahsur kaldı. AFAD ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte Algan’ın kurtarma çalışması başlatıldı. Algan bir arazi aracına bağlanan halat ile sedyeye konulup mahsur kaldığı yerden kurtarıldı. Algan’ın düşmenin etkisiyle yüzünde de çizikler olduğu görüldü. Algan arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü.

Bu arada Algan’ın mahsur kaldığı yerde beklerken sürekli telefonla mesajlaştığı görüldü.