Spor Paris Saint Germain'den Arsene Wenger bombası

Paris Saint Germain'den Arsene Wenger bombası

Paylaş
Paris Saint Germain'den Arsene Wenger bombası

Barcelona'ya dramatik bir şekilde elenmesinin ardından gelecek sezon için çok daha güçlü bir kadro oluşturmanın hesaplarını yapan Paris Saint Germain'in, takımın başına Arsenal'in "istenmeyen adam" ilân ettiği Arsene Wenger'i getirmeyi düşündüğü iddia edildi.

Fransa Ligue 1'de Monaco'nun 3 puan arkasında şampiyonluk mücadelesi veren, dün akşam ise yine Monaco'yu Lig Kupası finalinde 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek sezonun ilk kupasını müzesine götüren Paris Saint Germain'in gelecek sezon için Arsene Wenger'i takımın başına getirmeyi düşündüğü belirtildi.

Arsenal taraftarının artık takımın başında görmek istemediği Arsene Wenger'in de yaptığı "futbolu bırakmak için erken" açıklaması, Paris Saint Germain anlaşmasının gerçekleşebileceği ihtimalini akıllara getiriyor.

MÜTHİŞ BÜTÇE


Fransız spor kanalı Canal +'nın verdiği habere göre; Arsenal'de taraftarın "istenmeyen adam" ilân ettiği ancak kulüpte kalıp kalmayacağı hala belli olmayan Fransız teknik adam için PSG'nin müthiş bir bütçe ayırdığı ve Avrupa kupasını kaldırmak için her şeyin yapılacağı belirtildi.

BARCELONA FACİASI EMERY'NİN İPİNİ ÇEKTİ


Tarafların 15 gündür görüşme halinde olduğu iddia edilirken, bu tarihin Barcelona'ya elenilen maçtan bir hafta sonrasına denk gelmesi ise, 6-1'lik mağlubiyetin Unai Emery'nin ipinin çekildiği maç olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı