Magazin Paris'e eski sevgilisinden ağır darbe

Paris'e eski sevgilisinden ağır darbe

Paylaş
Paris'e eski sevgilisinden ağır darbe

2003- 2004 arasında Hilton Paris ile aşk yaşayan Nick Carter, otobiyografisinde bu birlikteliğin hayatının hatası olduğunu belirtti

2000’li yılların ilk yarısının gözde müzik grubu Back Street Boys’un şarkıcısı olan ve 2003- 2004 arasında Hilton ile aşk yaşayan Nick Carter, otobiyografisinde bu birlikteliğin hayatının hatası olduğunu belirtti.

Carter, Facing the Music and Living to Talk About It adını verdiği otobiyagrafisinde Hilton’dan "Başıma gelen en kötü olay. Sevgili olunacak en kötü insan" diyerek söz etti.

'HAYATTA OLDUĞUMA ŞAŞIYORUM'


Uyuşturucuya, Hilton yüzünden alıştığını söyleyen Carter "Hala nasıl hayatta olduğuma şaşırıyorum. Sonum kötü olabilirdi" diyerek yaşadığı hızlı dönemi özetledi. Yaklaşık 10 yıl boyunca uyuşturucu ve alkol bağımlılığı ile mücadele eden Carter bu yaşam tarzından Hilton’u sorumlu tuttu.

Paris Hilton ile ilişkilerinin sorunlu bir döneme girdiği sırada gecede bir şişe votka bitirdiğini belirten Carter en çok uyarıcı haplar kullandığı için pişman olduğunu söyledi.

Paris Hilton ise eski sevgilisinin bu iddialarını yalanlayarak şöyle konuştu: "Onu bu kadar kötü etkilediğimi sanmıyorum. Kısa bir süre birlikte olduk. Ben onunla tanıştığımda zaten ünlü bir pop yıldızıydı. Sorunlarını çözdüğü için mutluyum ve ona en iyisini dilerim" diye konuştu

2

Haberin Devamı