Magazin Paris'te babalarıyla hasret giderdiler

Paris'te babalarıyla hasret giderdiler

Paylaş
Paris'te babalarıyla hasret giderdiler

Alara Koçibey, bayram tatilinde çocuklarını firari olarak Paris'te yaşayan eski eşi Cem Uzan'la sevgilisi Derin Mermerci'ye bıraktı

Firari işadamı Cem Uzan’dan boşanan Alara Koçibey’in, sevgilisi Eren Morova’yla Kurban Bayramı tatilini Paris’te geçireceği yazılmıştı. Alara Koçibey çocukları Renç Emre ve Yasemin Paris’i alarak Paris’e gitmiş. Çocuklarını sevgilisi Derin Mermerci’yle birlikte yaşayan babaları Cem Uzan’ın yanına bırakmış.

Haberin Devamı

Paris küçük bir yer, birkaç arkadaşım ayrı ayrı yerlerde hem Alara Koçibey’i hem de Cem Uzan, Derin Mermerci ve çocukları görmüş. Alara Koçibey’in görüldüğü yerler hep alışveriş için gittiği mağazalar. Anlayacağınız nafakaları harcamış. Derin Mermerci, Cem Uzan ve çocuklar da hep restoran kafe ve eğlence yerlerinde görülmüş.

İşin enteresan tarafı Cem Uzan ve Derin Mermerci ile vakit geçiren çocuklar Mermerci’nin elinden tutarak dolaşıyorlarmış. Hatta arkadaşlarım çocukların Derin Mermerci’ye karşı tepkili olmasını beklerken aşırı samimi olmalarını hayretler içinde izlemiş. Çocuklar hiçbir zaman yapmacık davranamazlar. Demek ki sahiden Derin Mermerci’yi çok seviyorlar.

Yaklaşık iki hafta babaları ve Derin Mermerci ile vakit geçiren çocuklar Paris dönüşü Atatürk Havalimanı’nda görüntülendiler. Tekerlekli sandalyede bir görevli tarafından uçaktan indirilen Renç Emre Uzan annesinin elini tutuyordu. Ben Renç’in ilk önce Paris’te sakatlandığını zannettim. Meğer İstanbul’da bir kaza geçirerek ayak bileğini kırmış.

Haberin Devamı

(Habertürk)