Manavgat Park halindeki otomobil yandı

Park halindeki otomobil yandı

Paylaş
Park halindeki otomobil yandı

Park halindeki otomobil yandı

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde park halindeki otomobil çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Yangına müdahale etmek isteyen bir komşu evinin balkonundan araca hortum ile su sıktı.
Sarılar Mahallesi 3100 sokakta park halinde bulunan 42 ED 888 plakalı otomobilin motor kısmında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın başladı. Kısa sürede büyüyen yangını ilk fark eden komşulardan biri evinin balkonundan hortum ile araca su sıkarak müdahale etmek istedi. Bu sırada başka bir komşu da yangın söndürme tüpü ile araca müdahalede bulunurken, vatandaşların haber vermesiyle olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi sevk edildi. Hızla olay yerine gelen itfaiye ekibi yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Otomobil kullanılamaz hale geldi.
Dün saat 18.00 sularında aracı ile eve geldiğini belirten otomobilin sahibi Bünyamin Yıldırım, aracı park ettikten yaklaşık 30 dakika içinde aracın motor kısmından yanmaya başladığını ve hemen itfaiyeye haber verdiklerini söyledi. Bünyamin Yıldırım, yakın bir zamanda otomobillerini değiştirmeyi planlarken yangında zarar gördüğünü anlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı