Kültür - Sanat Parkfest 27-28 Temmuz'da Uniq İstanbul ve Volkswagen Arena'da!
Paylaş
Parkfest 27-28 Temmuz'da Uniq İstanbul ve Volkswagen Arena'da!

Geçtiğimiz 3 sene boyunca sayısız yerli ve yabancı grubu ağırlayan, 20.000'den fazla festivalcinin katılımıyla gerçekleşen Parkfest, bu yıl sürprizlerle geliyor.

Daha önceki yıllarda tek gün gerçekleşen Parkfest, bu yıl “Festivaller Birlikte Güzel” sloganı ile 27-28 Temmuz tarihleri arasında 2 güne yayılıyor ve mekanını Uniq İstanbul ve Volkswagen Arena'ya taşıyarak eğlencenin dozunu şehirde arttırıyor.

GORİLLAZ organizasyonu ile gerçekleşecek olan Parkfest’in dolu line-up’ı içerisinde Kanadalı elektronik müzik grubu Caribou, Belçikalı deneysel hip-hop ve elektro swing grubu Boogie Belgique, Fransız prodüktör ve DJ Degiheugi, Alman elektronik müzik sahnesinin önemli isimlerinden olan Hendrik Weber aka Pantha du Prince, elektronik dans müzik prodüktörü Dan Snaith’in solo projesi olan Daphni, Türk elektronik altyapılı müzik grubu Büyük Ev Ablukada, İstanbullu prodüktör Ozoyo, Fransız sürrealist, soul, hip-hop ve funk müzik grubu Scratch Bandits Crew, underground rap müzik prodüktörü Da Poet, DJ Kaan Düzarat ve çok daha fazlası ile müzik severleri Parkfest’e davet ediyor!

2 güne yayılacak olan festival, birbirinden farklı tasarımcıların ve butik dükkanların yer alacağı “Pazar” alanının yanısıra, yeme-içme alanları ve bir çok alternatif etkinlikler ile müzik festivalinden çok daha fazlasını sunuyor. Parkfest, bugüne kadar alışılagelmiş standartların bir adım daha ötesinde olmayı ve kesintisiz eğlenceyi vadediyor.

Festivalin sosyal medya hashtag'i #parkfest2018, sosyal medya hesapları ise, facebook için facebook.com/ParkFestTR/
instagram içinse instagram.com/parkfesttr/

Haberin Devamı