Patates püresi nasıl yapılır? Patates püresi tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası
Birçok yemeği yanına yakışan patates püresi tarifi, hem pratik hem de oldukça lezzetli. Peki, patates püresi nasıl yapılır? Tadına doyamayacağınız ve yedikçe yedirten patates püresi tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...
28 Ekim 2021 , Perşembe 11:36
Özellikle et yemeklerinin yanında daha da lezzetli hale gelen patates püresi tarifi, hızlıca yapabileceğiniz nefis bir tarif. Peki, patates püresi nasıl yapılır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız patates püresi tarifi, yapılışı, hazırlanışı, püf noktası ve gerekli malzemeler...
Haberin Devamı
PATATES PÜRESİ TARİFİ
Patates püresi malzemeler
- 6-7 patates
- 1 kaşık yağ
- 1 bardak süt
- Tuz
PATATES PÜRESİ YAPILIŞI
Patatesler yıkanıp haşlanır. Sıcakken soyulup püre makinesinden geçirilir veya rendelenir. Yağ, süt ve tuz konup ateşte yağ eriyinceye kadar karıştırılır.
BUNLARI DA OKUYUN
- Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
- Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan 5 yaşında!
- Bahar'ın başrol oyuncusu Demet Evgar meğer erkek kardeşiyle aynı dizide rol almış!
- Wanda Nara'dan gizemli paylaşım! Hayranları merakta
- İbrahim Tatlıses’in kızı 11 yaşına bastı! Ayşegül Yıldız’dan duygusal kutlama