Gündem Patlama kurbanı ODTÜ'lü Berkay Baş, toprağa verildi

Patlama kurbanı ODTÜ'lü Berkay Baş, toprağa verildi

Paylaş
Patlama kurbanı ODTÜ'lü Berkay Baş, toprağa verildi

Ankara Kızılay'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenler arasında bulunan Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Metalurji Mühendisliği birinci sınıf öğrencisi Berkay Baş, toprağa verildi. Berkay'ın babası Rasim Baş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sarılıp, "Terörü bitirin artık" dedi

ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Berkay Baş (19), dün Ankara Kızılay'da düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

Berkay Baş’ın cenazesi bugün Polatlı Şentepe Mahallesi Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Polatlı şehir mezarlığında toprağa verildi.

'TERÖRÜ BİTİRİN ARTIK'

Berkay Baş’ın cenaze törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Polatlı’daki ilçe protokolü katıldı.

Baba Rasim, Bakan Yıldırım’a sarılarak ağladı ve "Terörü bitirin artık’ dedi.

Berkay Baş'ın Kastamonu Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde Kısım Amiri olarak çalışan Rasim Baş'ın 3 çocuğundan en büyüğü olduğu öğrenildi.

Başkent'teki hain saldırının ardından acı haberi alan baba Rasim Baş'ın Kastamonu'dan Ankara'ya gittiği ve oğlunun cenazesini teslim aldığını belirten yakınları, "Gezmediğimiz hastane kalmadı, en son Berkay’ın cenazesini Keçiören Adli Tıp Merkezi’nde bulduk" dediler.

Haberin Devamı

Berkay Baş’ın tabutu başında nöbet tutan sınıf arkadaşları "Biz de senin evletlarınız" diyerek baba Rasim Baş'ı teselli etmeye çalıştılar.

Metin ÖZDEMİR / DHA