Ekonomi Pazartesi altın fiyatları... Çeyrek ve gram altın ne kadar?

Pazartesi altın fiyatları... Çeyrek ve gram altın ne kadar?

Paylaş
Pazartesi altın fiyatları... Çeyrek ve gram altın ne kadar?

Yeni bir haftaya girerken gözler ekonominin üzerinde ve altın fiyatları da merak ediliyor. Yatırımcılar uzun zamandır düşüşte olan altının seyrini merak ederek özellikle de "Çeyrek altın ne kadar?" ve "Gram altın kaç lira?" sorusunu soruyor. İşte 26 Kasım güncel altın fiyatları...

Kasım ayının son haftasına girilirken gözler döviz ve altın fiyatlarında... Uzun zazamandır düşüşte olan altının yeni haftaya nasıl başladığı merak ediliyor. İşte, çeyrek, gram, yatım, tam ve Cumhuriyet Altını'nda son durum...

Haberin Devamı

26 KASIM GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Bugüne yatay başlayan gram altın, saat 09.20 itibarıyla 208,24 liradan alıcı buluyor. Kapalıçarşı’da çeyrek altın 341 lira, Cumhuriyet altını da 1.1399 liradan, yarım altın 684 ve tam altın 1360 liradan satılıyor.

Son iki gündür pozitif seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,20 primle 1.227,4 dolardan işlem görüyor.

"YÜKSELİŞ TRENDİNİ SÜRDÜREBİLMESİ İÇİN..."

AA Finans Analisti İslam Memiş, gerileyen dolar kurunun altının gram fiyatında düşüşlere neden olduğunu belirterek, "Altının gram fiyatı, yükseliş trendini sürdürebilmesi için teknik olarak 212 lira seviyesini yukarı yönlü kırması gerekiyor. Dolar kurunda beklediğimiz geri çekilmeler altının gram fiyatını baskılayabilir. Teknik olarak düşüşlerde 207 ve 205 lira seviyelerini takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ABD piyasalarının resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacağını bildiren Memiş, ons altının 1.227 doların üzerinde kapanış yapması durumunda 1.237 dolara kadar yükseleceğini, düşüşlerde ise 1.207 dolara kadar gerileyebileceğini söyledi.