Kalsiyum deposu: Pazı kavurma tarifi

Kalsiyum deposu: Pazı kavurma tarifi

Pazı içerisinde bulundurduğu kalsiyum, magnezyum, potasyum, folik asit ve demir sayesinde çok sağlıklı bir besin. Bu sağlıklı besini lezzetli bir hale dönüştürmek için de pazı kavurma tarifi tam size göre olacaktır. Sevdiklerinize hazırlamak için pazı kavurma tarifi arıyor ya da pazı kavurma nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Pazı kavurma yapılışı için haberimize bir göz atın.

07 Ekim 2020, Çarşamba 17:19 Son Güncelleme:
YAZI BOYUTU
Abone Ol Google News

Sağlık açısından önemli bir yere sahip olan pazı, sofralarınızı pazı kavurma tarifi ile süslüyor. Sevdiklerinize hazırlamak için pazı kavurma tarifi arıyor ya da pazı kavurma nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Pazı kavurma yapılışı için haberimize bir göz atın.

Pazı kavurma tarifi

Pazı kavurma malzemeleri

  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet soğan
  • 2 demet pazı
  • 1 adet havuç
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı tuz

Pazı kavurma yapılışı

Tavaya zeytinyağını alın ve biraz ısıttıktan sonra küp küp doğranan soğanları tavaya alın. Kokusu çıkıp rengi değişene kadar kavurun. Sonrasında doğranan pazılarınızı tencereye alın. Rendelenen havucu da ekleyin. Sebzeler suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurmaya devam edin. Ocağın altını orta ateşin bir tık altında bırakın. İster sıcak ister soğuk olarak servis edebilirsiniz. 


Sıradaki haber yükleniyor...
holder
SIRADAKİ HABER En çok sevilen 6 makarna tarifi