Ekonomi Pegasus'a SKALİTE ödülü

Pegasus'a SKALİTE ödülü

Paylaş
Pegasus'a SKALİTE ödülü

Türk Sivil Havacılığı'nın önde gelen havayollarından Pegasus Havayolları, "Türk Bayraklı Hava Yolu" kategorisinde, Turizmin Oskarları olarak kabul edilen 2011 yılı SKALİTE ödülünü aldı

Skal International Dünya Başkanı Enrique Quesada, Skal Türkiye Kulüpleri’nin başkanları ve üyeleri, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TUREB Başkanı Şerif Yenen, İRO Başkan Vekili Sedat Bornovalı ve sektöryün önde gelen isimlerinin yer aldığı gecede, Pegasus Hava Yolları adına ödülü Kabin Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy aldı.

KALİTEYE ÖNEM VERDİ

Nurçin Özsoy ödülü aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Uçmayı herkes için bir hak haline getiren Pegasus bu çalışmalarında kaliteye en büyük önemi vermiştir. Pegasus’un kaliteye verdiği önem ve yaptığı yatırım bu ödül ile bir kez daha tescillenmiştir" dedi.

Pegasus’un "Türk Bayraklı Havayolu" kategorisinde ödül aldığı SKALİTE 2011’de, oteller, turizm acenteleri, hava yolları, havalimanı işletmeleri, havalimanı yer hizmetleri, otobüs kiralama şirketleri, Dutyfree şirketleri, kruvaziyerler, marinalar, restoranlar, eğlence mekanları, oto kiralama, catering hizmetleri, alışveriş merkezi, golf tesisi, kongre-fuar-etkinlik-toplantı mekanı gibi 43 kategoride 142 farklı aday yarıştı. Sonuçlar, Türkiye’deki 14 Skal Kulübü’nün 980 üyesi tarafından oylanmasının ardından belirlendi.

Skal İstanbul Kulübü’nün turizmde kaliteyi ödüllendirmek üzere hayata geçirdiği SKALİTE 2011 Ödülleri’nde 43 kişi, marka ve kurum ödüllerini teslim aldı.

Faik KAPTAN/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı