Korkuteli Pehlivanlar Korkuteli'de güç depoluyor

Pehlivanlar Korkuteli'de güç depoluyor

Paylaş
Pehlivanlar Korkuteli'de güç depoluyor

Pehlivanlar Korkuteli'de güç depoluyor

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü güreşçileri Tarihi Kırkpınar Güreşleri hazırlıklarını Korkuteli'de sürdürdü.
Bu yıl 658'incisi 1-7 Temmuz'da düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne hazırlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü güreşçileri, Barajüstü mevkisindeki ormanlık alanda çalışmalarını sürdürdü. Pehlivanlar antrenör Hasan Aydın ve Ufuk Atalan gözetiminde 35 günlük bir kampa girdi.
Başpehlivan İsmail Balaban, Yağlı güreşlerin olimpiyatı olan Kırkpınar'a herkesin en iyi şekilde hazırlandığını belirterek, "Kırkpınar bu yıl bizim için daha da önemli, 2 yıl önce birinci olmuştum. Bu yıl da tekrar hedefim birinci olmak. Geçen yılın kasım ayından bu yana çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. İnşallah hakkımızda hayırlısını diliyorum. Çıkıp sahada mücadelemizi vereceğiz, savaşımızı yapacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hayalim, hedefim tekrar altın kemeri kuşanıp Antalya'ya getirmek. Ayrıca altın kemerin ebedi sahibi olabilmek. İnşallah bunu başarabiliriz. Başarabilecek gücümüz de var. Buna da inanıyoruz. Çıkıp çayıra mücadelemizi vereceğiz" dedi.
Antrenör Hasan Aydın, Kırkpınar'da son 2 yılda olduğu gibi yine iddialı olduklarını söyledi. Bu yıl diğer alt boylarda da iddialı olduklarını vurgulayan Aydın, "Kırkpınar'a bu yıl kalabalık bir ekip olarak katılacağız. Şu an Korkuteli'de 35 kişilik ekiple kamptayız. 35 günlük kampımız çok iyi ve sıkı geçiyor. İnşallah bu yıl Antalya'ya altın kemeri getireceğiz. Kırkpınar öncesi son antrenmanımızı Korkuteli'de kamp havasında sürdürüyoruz. Korkuteli'nin havasının yaradığını ve uğurlu geldiğini düşünüyoruz. Korkuteli'ne kamp yaptığımız dönemlerde kürsünün bir basamağında olduk. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Korkuteli'ni tercih ettik" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı