Beden Sağlığı 'Pembe Tatlar' meme kanserine dikkat çekmek için yarıştı

'Pembe Tatlar' meme kanserine dikkat çekmek için yarıştı

Paylaş
'Pembe Tatlar' meme kanserine dikkat çekmek için yarıştı

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında Acıbadem Maslak Hastanesi’nde 'Pembe Tatlar' adlı bir yemek yarışması düzenlendi. Hastane çalışanlarının katıldığı ve tüm yemeklerin meme kanserinin uluslararası rengi olan pembe kullanılarak hazırlandığı etkinlik, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu

Acıbadem Maslak Hastanesi’nde 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında meme kanserin dikkat çekmek için çalışanların katılımıyla 'Pembe Tatlar' yemek yarışması düzenlendi. Yarışan yemeklerin tümünde, farkındalık yaratmak amacıyla meme kanserinin uluslararası rengi olan pembe kullanıldı.

13 personelin yarıştığı etkinlikte; doktorlar, hemşireler ve idari müdürler de jüri olarak katıldı. Acıbadem Maslak Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr. Sevgi Şahin, Beslenme ve Diyet Uzmanı Yeşim Özcan, Hemşirelik hizmetleri İş Geliştirme ve Proje Müdürü Muhammet Demir, Onkoloji Sorumlu Hemşiresi Tijen Hatırnaz ve Onkolog Doç. Dr. Özlem Sönmez’in jürisinde bulunduğu yarışmada; Acıbadem Maslak Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Birkan Gürçağ hazırladığı “Pembe Limonata” ile birinci oldu.



Hasta Hizmetleri Ekip Lideri İlkgül Derya “Pembe Toplar” ile 2’inci, Hasta Danışmanı Kübra Doğru ise hazırladığı “Pembe Pasta” ile 3’üncü oldu.

Haberin Devamı