Spor Pereira futbolcularla bağını koparttı

Pereira futbolcularla bağını koparttı

Paylaş
Pereira futbolcularla bağını koparttı

Yönetimle arasında adeta psikolojik savaş olan Vitor Pereira'nın oyuncularla arası da iyice bozuldu. Portekizli teknik adam, davet edildiği Hasan Ali Kaldırım'ın düğününe özel işlerini gerekçe göstererek gitmedi

Taraftar tarafından istenmeyen adam ilan edildi, yönetim istifa etmesi için baskı yapıyor...

Haberin Devamı

Fenerbahçe’deki en zor günlerini geçiren Vitor Pereira, oyuncularına da sırtını döndü. Monaco’ya elenmelerininin faturasını öğrencilerine kesip, sorumluluk kabul etmeyen Portekizli teknik adam, futbolcularıyla arasındaki bağları da koparma noktasına geldi. Önceki akşam yönetim ve tüm takım Hasan Ali Kaldırım’ın düğününde bir araya geldi. Vitor Pereira ise oyuncusunu bu en özel gününde yalnız bıraktı. 48 yaşındaki teknik adam, Hasan Ali’nin davetini, özel işleri olduğu gerekçesiyle geri çevirdi. Tüm takım düğünde eğlenip, son dönemde yaşanan moral bozukluğunu biraz olsun üzerlerinden atmaya çalıştı. Pereira ise bu ortama girmemeyi tercih etti.

FUTBOLCULAR RAHATSIZ

Portekizli teknik adamın takım içerisinde de artık neredeyse destekçisi kalmadı. Her başarısızlıkta faturayı ya öğrencilerine ya da zemin, hakem gibi dış etkenlere kesen Pereira’nın bu tavrı artık futbolcular arasında da büyük bir huzursuzluk yarattı. Portekizli teknik adam, yardımcıları dışında neredeyse kimseyle idmanlar dışında iletişim kurmuyor.

Haberin Devamı