Yaşam Periscope güncellendi!

Periscope güncellendi!

Paylaş
Periscope güncellendi!

Periscope; Kayvon Beykpour ile Joe Bernstein tarafından geliştirilen canlı video paylaşım uygulaması.

Mart 2015'de yayına girdikten sonra yoğun ilgi gören ve milyonlarca kişi tarafından telefonlarına indirilen uygulama daha sonra Twitter tarafından satın alındı.

Haberin Devamı

Canlı yayın uygulaması Periscope’un iOS uygulaması güncellendi. Periscope güncelleştirmesiyle artık kullanıcılara fotoğraflarını ve kısa biyografilerini Periscope içinden düzenleme imkânı veriyor aynı zamanda öne çıkarılmış kullanıcılar bölümünü ve yayın paylaşım sayfasını da getiriyor.

Periscope iOS uygulamasında gerçekleştirilen güncelleştirme de kullanıcılar yayına çıkmasını istemedikleri mesajları, sadece kendilerinin görebileceği şekilde engelleyebilecek.

Böylelikle Periscope uygulamasının gizliliği biraz daha kuvvetlenmiş olacak. Periscope iOS uygulaması güncelleştirmesinin sunduğu yenilikler arasında canlı yayın sırasında ekran üstünde yapılacak küçük bir sürükleme hareketiyle klavyeyi ekrandan kaldırabilmek de yer alıyor.

Haberin Devamı

Profil sayfalarındaki yenilikse kullanıcı isminin profilde de görülmesini sağlıyor. Periscope iOS güncelleştirmesi uygulamadaki küçük hataları da ortadan kaldırıyor.

Twitter arkadaşlarınız ile Vine’da buluşun