Spor Phil Neville 4’e kadar sayamadı

Phil Neville 4’e kadar sayamadı

Paylaş
Phil Neville 4’e kadar sayamadı

İngiltere Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Phil Neville, canlı yayında sayı sayarken şaşırdı. 4'e kadar saymayı başaramayan Phil Neville, programı izleyenlerin diline düştü.

Manchester United ve İngiltere Milli Takımı’nın eski futbolcularından Phil Neville, canlı yayında rezil oldu. Sky’da yayınlanan The Debate programına konuşmacı olarak katılan Phil Neville, konuşurken bir ara sayı saymaya çalıştı.

Everton’ın genç yeteneği Ross Barkley hakkında konuşan 40 yaşındaki İngiliz futbol adamı, 23 yaşındaki futbolcudan istenenleri sıralarken sayıları birbirine karıştırdı.

4'E KADAR SAYAMADI


“Barkley’den beklenenler şunlar” diyerek söze başlayan Phil Neville, iş sıralamaya gelince “1. Gol atması, 1. İyi oynaması, 1. Star olması, 2. Err, 4. İngiltere için oynaması” şeklinde konuşunca, programın izleyicilerinin diline düşmekten kurtulamadı.

Sosyal medyada bir anda gündem olan Phil Neville ile ilgili alaya alacak paylaşımlar yapıldı. Sosyal medya kullanıcılar, Phil Neville’ın o konuşmasını izlerken gülmeyi kesemediklerini vurgulayan mesajlar paylaştılar. Bazı kullanıcılar ise “Birisi Phil Neville’e abaküs versin” diyerek dalga geçti.

Haberin Devamı