Futbol Phillip Cocu: Gol atmakta çok zorlanıyoruz
Paylaş
Phillip Cocu: Gol atmakta çok zorlanıyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, 0-0 berabere kaldıkları Demir Grup Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Demir Grup Sivasspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Phillip Cocu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Yine hayal kırıklığıyla ayrıldığımız bir akşamı geride bırakıyoruz. Bugün iyi oynadık bana göre. İlk yarıda üretmekte zorlandık ama rakibimiz de bir şeyler üretemedi. Defansif anlamda iyi bir iş çıkardık. İkinci yarıda çok daha fazla pozisyon ürettik."

'AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE GOL ATMAKTA ÇOK ZORLANIYORUZ'

"Açık konuşmak gerekirse gol atmakta çok zorlanıyoruz. Puan kayıplarının da temel sebebi bu. Son birkaç maçtır takım halinde doğru davranışlar gösteriyoruz ama futbolda en temel mesele gol atabilmek. Bu durumda olmamızın birçok sebebi var. Sadece bir tane olsaydı o zaman onu değiştirmek çok daha kolay olurdu ama gerçekten karmaşık durumdayız. Bazı konularda daha iyi noktaya geldik."

Haberin Devamı

'İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUMDAN MEMNUN DEĞİLİM'

"Her şeyden önce şunu söyleyebilirim, içinde bulunduğumuz durumdan memnun değilim. Transfer döneminin son haftasında birçok değişim yaşadık.

2 hafta önce organizasyon anlamında da kulüp içinde birçok değişiklik oldu. Hepsini bir kenara bırakıp en önemli işimizi yapmaya çalışıyoruz ama bu durumlar da oyuncuların üstünde baskı oluşturuyor. 1 tane değil, 2-3 tane iyi skor almaya ihtiyacımız var ki baskıdan kurtulalım.

Bütün bunları kenara bırakıp önümüze bakmalıyız. Bazı güzel adımlar attığımızı görüyoruz. Ama küçük adımlar bunlar, artık skorla desteklenmeli."