Magazin Pınar Altuğ: Biz kendimiz için evlendik!

Pınar Altuğ: Biz kendimiz için evlendik!

Paylaş
Pınar Altuğ: Biz kendimiz için evlendik!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncu Pınar Altuğ, yaptığı paylaşımlara gelen yorumları yanıtsız bırakmıyor. Altuğ, son olarak eşiyle paylaştığı fotoğrafa gelen yoruma "Biz kendimiz için evlendik" diyerek yanıt verdi.

'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızlarda yer eden Pınar Altuğ, takipçilerinden gelen yorumlara sessiz kalmıyor. Pınar Altuğ kendisinden 9 yaş küçük eşi Yağmur Atacan'ın kendisine evlilik teklif etmesinin üzerinden 13 yıl geçtiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Eşiyle çekilen bir pozunu yayınlayan Altuğ, bu poza "15 Ağustos 2007'de iyi ki sana “evet” demişim canım kocam" notunu düştü.

'Kimse bu kadar sürmesini beklemiyordu'

"Bu poza yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı ise "Kimse bu kadar sürmesini beklemiyordu" dedi. Bu yorumu cevapsız bırakmayan Altuğ ise "Biz başkaları için değil kendimiz için evlendik" dedi.

Eşi Yağmur Atacan ile aralarındaki yaş farkı nedeniyle sık sık eleştirilere maruz kalan Pınar Altuğ, bir süredir takipçilerine yanıt veriyor. Özellikle bu konuda eşi Yağmur Atacan'ın ve kızının kırmızı çizgisi olduğunu söyleyen güzel oyuncu, "Ailem konusunda toleransım yok. Kızım ile kocam en kıymetlim ve can parçalarım. Onlara uzanacak dili koparırım" demişti.

'Bu şekilde hayat geçmez'

‘İnsanlar ne derler?’ diye düşünmeyi bıraktığını da belirten Altuğ, “Bu şekilde hayat geçmez. Mesela markete giderken, sırf biri görecek diye saç ve makyajım için evde bir saat hazırlık yapamam. Kendime saygımdan hep bakımlıyım ama ekstra efor, bu olmamalı... O zaman sen olmaktan çıkıyorsun ve başkaları için yaşamaya çalışıyorsun. Böylece birilerinin yönettiği kuklaya dönüşürüm ve bu da bana uymaz” diye konuşmuştu.

Haberin Devamı