Spor Pınar Karşıyaka'nın "uçan adamı"

Pınar Karşıyaka'nın "uçan adamı"

Paylaş
Pınar Karşıyaka'nın "uçan adamı"

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın ABD'li oyuncusu Kenny Gabriel, "Bireysel olarak elimden geleni yapıp, takıma en iyi katkıyı sağlamaya çalışıyorum" dedi.

Pınar Karşıyaka’da ilk sezonunu geçiren Gabriel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir hava yakaladıklarını, takım olmayı başarmalarının bunda büyük katkısı bulunduğunu söyledi.

Herkesin en iyi performansı sergilediğini kaydeden Gabriel, "Takım olarak oynayıp, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Birbirimize güveniyoruz, oynadığımız oyundan keyif aldığımız zaman sonuç da iyi oluyor. Bu süreçte bireysel olarak elimden geleni yapıp, takıma en iyi katkıyı sağlamaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Gabriel, ligde ve Eurocup’ta üst üste zorlu maçlara çıkacaklarını hatırlatarak, "Fenerbahçe Ülker maçının ardından kısa bir süre sonra yine deplasmanda Rytas’a konuk olacağız. Rytas maçı eleme müsabakası şeklinde olduğu için daha önemli. Fenerbahçe Ülker maçınıdan sonra Rytas müsabakasından da en iyi sonucu almak istiyoruz" diye konuştu.

Bu sezon Eurocup’ta ilk kez mücadele ettiğini kaydeden Gabriel, farklı ülkelere gitme şansını elde ettiği için mutlu olduğunu belirtti.
Gabriel, birinci olduğu all star smaç yarışmasında elinden geldiği kadar eğlenmeye çalıştığına değinerek, "Gitmeden önce Dixon’la konuşup maskeyi götürmeye karar verdim. Maskenin bana enerji vereceğini biliyordum. Orada da çok eğlenceli bir gün geçirdim" ifadelerini kullandı.

Gabriel, ayrıca İzmir’de mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı