Bilim - Teknoloji PirateBrowser'ın zaferi!
Paylaş
PirateBrowser'ın zaferi!

Engelleri aşan tarayıcı PirateBrowser, sadece 2 ay içinde önemli bir başarıya daha imza attı!

Sansürlü siteleri aşmaya izin veren PirateBrowser, çıkışının iki ay sonrasında önemli bir başarıya ulaştı: Tarayıcı şu ana kadar 1 milyondan fazla kere indirilmiş bulunuyor.

Haberin Devamı

PirateBrowser kullanıcılarının çoğunluğu, tahmin edebileceğiniz gibi onu dosya paylaşımı hizmetlerinden faydalanmak için kullanıyorlar. Pirate Bay'e göre siteye gelen tüm ziyaretçilerin yüzde 0.5'i PirateBrowser'ı kullanıyorlar. Bunun nedeni, bazı ülkelerde Pirate Bay'in engellenmiş olması ve siteye sadece çeşitli gizlilik araçlarıyla girilebilmesi.

PirateBrowser, Firefox 23'ü temel alıyor ve TOR istemcisi Vidalia ve FoxyProxy yardımıyla güvenlik engellerini aşmanızı sağlıyor. Ancak PirateBrowser'ın internette izinizi tamamen gizlemediğini söyleyelim. Pirate Bay'in açıklamasına göre PirateBrowser, sansürlü ve engelli sayfalara erişmenizi sağlayacak basit bir web tarayıcısı. Tarayıcı, şu an sadece Windows ve Mac'te çalışıyor; Linux sürümü ise yolda.

Haberin Devamı

Bu arada Pirate Bay, yaptığı açıklamada PirateBrowser'ın internet sansürüne karşı açtıkları savaşta sadece ilk adım olduğunu söyledi.

Resimlerle: 10 alternatif tarayıcı!

Kaynak: CHIP Online