Gündem Pitbull'u bayıltarak ölümden kurtuldular!

Pitbull'u bayıltarak ölümden kurtuldular!

Paylaş
Pitbull'u bayıltarak ölümden kurtuldular!

Pitbull'u bayıltarak ölümden kurtuldular!

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Pitbull dehşeti yaşandı.

Başıboş dolaşan Pitbull sokakta oynayan 5 yaşındaki Berkay Keskin'e, ardından onu kurtarmak isteyen annesi Saadet Keskin'e saldırdı. Mürsel Keskin, evin 1'inci kat balkonundan atlayarak eşi ve oğlunu kurtardı. Balkondan atlarken bacağı kırılan Keskin, başına taşla vurduğu köpeği bayılttı.

Olay dün saat 18.00 sıralarında Gemlik Eşref Dinçer Mahallesi Kemer Sokak'ta meydana geldi. Başıboş dolaşan Pitbull cinsi köpek, evinin önünde oynayan Berkay Keskin'e saldırarak kol ve göğsünden ısırdı. Pitbull, minik Berkay'ın feryatları üzerine evin önüne çıkarak oğlunu kurtarmak isteyen anne Saadet Keskin'i de kol ve göbeğinden yaraladı. Bağırma seslerini duyunca 1'inci kattaki evin balkonuna çıkan ve bir gümrük firmasında çalışan baba Mürsel Keskin, atlayarak, köpeğin başına taşla vurup bayılttı. Keskin, balkondan atlarken bacağı kırıldı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri köpeği bir ağaca bağladı. Daha sonra gelen Gemlik Belediyesi ekipleri köpeği Merkez Osmangazi Belediyesi'nin hayvan barınağına gönderdi.

Keskin ailesine ilk müdahale Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Berkay Keskin Çekirge Çocuk Hastanesi'ne sevk edilirken Mürsel Keskin ve eşi Saadet Keskin'in Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Beslenmesi ve sokaklarda dolaştırılması yasak olan Pitbull cinsi köpeğin sahibinin bulunması için polis ekipleri tarafından araştırma sürdürülüyor. Keskin ailesinin köpeğin sahibinin bulunması halinde davaya açacakları bildirildi.


Faruk DAĞDELEN/GEMLİK (Bursa), (DHA)

Haberin Devamı