Gündem PKK'nın öldürdüğü anne ve bebeği uğurlandı! Erdoğan törene katıldı

PKK'nın öldürdüğü anne ve bebeği uğurlandı! Erdoğan törene katıldı

Paylaş
PKK'nın öldürdüğü anne ve bebeği uğurlandı! Erdoğan törene katıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle hayatını kaybeden Nurcan Karakaya ve bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya Sivas'ta son yolculuklarına uğurlandı. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Erdoğan, "Bedelini aynen ödeyecekler" dedi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine dönen Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcı infilak etmişti. Patlamada, Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya hayatını kaybetti. Nurcan Karakaya ve bebeği Mustafa Sivas'ta son yolculuklarına uğurlanıyor. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze töreninde konuşma yaptı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

Şu anda huzurlarında bulunduğumuz şehidemiz Nurcan kardeşimize Bedirhan Mustafa yavrumuza iki şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Makamları yerleri belli. Sevgililer sevgilisi Peygamberimize komşu. Ancak burada bir gerçeği sizlerin şahsında tüm milletimize tüm dünyaya ayrıca duyurmak istiyorum. O da şudur; Bu bölücü terör örgütünün ne kadar alçak ne kadar müptezel olduğunu bu çocuk katilleri ve hanım kardeşlerimizin katili olarak görmüş bulunuyoruz. İnlerine girdik. Bunların peşini bırakmak yok. Son günlerde ne denli onlar kaçıp biz kovalıyoruz biliyorsunuz. Mücadelemiz son terörist kalıncaya dek devam edecek. Bizi parçalamaya ki

Haberin Devamı