Türkiye (Son Dakika) Plaj partisinde genç ölüm!

Plaj partisinde genç ölüm!

Paylaş
Plaj partisinde genç ölüm!

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otelin plajında düzenlenen partide 17 yaşındaki Çağrıhan Topyıldız dans ettiği sırada fenalaşarak hayatını kaybetti

Balıkesir'den ailesi ve yakınlarıyla birlikte Alanya'ya tatile gelen 17 yaşındaki Çağrıhan Topyıldız, kardeşi ve bir akrabasıyla birlikte dün akşam saatlerinde Mahmutlar beldesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin plajında düzenlenen partiye katıldı.

Kumsalda kurulan köpük makinesine yakın bir noktada dans ettiği sırada fenalaşan Topyıldız, bir anda yere yığıldı. Dilini yutan Topyıldız'a ilk müdahaleyi otelin bir yetkilisi yaparken, bu sırada 112 acil servise haber verildi.

Plaj partisinde eğlenen turistler müziğin kesilmesiyle birlikte dağılırken, yerde hareketsiz yatan Topyıldız olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen jandarma partinin olduğu alanda incelemelerde bulundu.

Çağrıhan Topyıldız'ın cesedi Alanya Belediye Mezarlığı morguna kaldırılırken, gencin kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belli olacak.

DHA

Haberin Devamı