Kültür - Sanat Plajda 1 gün 1 gece partiye hazır mısınız?
Paylaş
Plajda 1 gün 1 gece partiye hazır mısınız?

Time Out İstanbul 30 Haziran Cumartesi günü çok özel bir yaz festivaline ev sahipliği yapacak. Sonic Swim, Kilyos’un gözde mekanı Kafes'te, House ve Techno müziğin en özgün isimlerini bir araya getirecek. Sunacağı atmosfer, yeme-içme alternatifleri, dekorasyonu ve görsel dünyası ile katılımcılara sihirli bir yaz günü ve gecesi yaşatacak

Deniz, kum, güneş, müzik, dans ve yeme-içmenin bir arada olacağı festivalde; Byron the Aquarius, DJ Seinfeld, Marquis Hawkes, Pangaea, Seb Wildblood Türkiye’de ilk kez Sonic Swim’de çalacaklar. Ayrıca Aleksandır, Kerem Akdağ, Sevil Soylu ve Supu festivalin diğer DJ’leri arasında yer alacak.

Haberin Devamı

Marquis Hawkes

Festivalin özgün imajının yaratıcısı ise yeni kuşağın en beğenilen illüstratörlerden George Greaves. Günün anısına üretilecek ve George Greaves’nin imajını taşıyan T-shirt ve çantalar ise alanda satın alınabilecek.

SABAHA KADAR DEVAM EDECEK

30 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak olan festival, 1 Temmuz Pazar sabahı saat 09:00’a kadar devam edecek.

Alanın düzenlenişinden, sunulacak yeme-içme alternatiflerine ve müzik line-up’ına kadar her şeyi bir arada sunan bu festival katılımcılarını ertesi günün ilk ışıklarına kadar hem müzik hem de bir lezzet şöleni ile ağırlayacak.

Bu heyecan verici yaz festivaline katılmak için biletler Biletix’te.