Merkez Plastik kapaklardan sokak hayvanlarına mama bağışı

Plastik kapaklardan sokak hayvanlarına mama bağışı

Paylaş
Plastik kapaklardan sokak hayvanlarına mama bağışı

Plastik kapaklardan sokak hayvanlarına mama bağışı

Esra TÜRKER/BURSA, (DHA)-BURSA Özel Hayat Hastanesi Yönetimi ile çalışanları tarafından geri dönüşüme katkıda bulunmak ve sokak hayvanlarına mama temin edilmesi için “Plastik kapaklar mama olsun, canlara hayat olsun” sloganıyla başlatılan kapak toplama kampanyası büyük ilgi gördü. Bir yıl süren kapak toplama kampanyası kapsamında biriktirilen 31 bin kapakla can dostlara 16 koli yaş mama bağışı yapıldı.

Hayat Hastanesi olarak bir yıldır kapak toplama kampanyasını sürdürdüklerini ifade eden Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Betül Kabalar, “Bu projeyle hem plastik atıkları geri dönüştürdük hem de birçok hayvana mama sağladık. Hayvanı sevmek, kuşkusuz insanı ve doğayı sevmektir. Vicdan duygumuzu geliştiren hayvanlarımız yüzyıllardır yoldaşımız olmuştur. Bizlerde can dostlarımıza bakmakla ve beslemekle yükümlüyüz” dedi.

Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez Alkış, Kalite ve Otelcilik Müdürü Hatice Sungur ve Başhemşire Yardımcısı Melike Şen, Yıldırım Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret ederek bakımı yapılan ve rehabilite edilen hayvanlarla ilgilenerek ve beslenmelerine yardımcı oldu. Yıldırım Belediyesi Hayvan Barınağı Veteriner İşler Müdürü Mehmet Altuntaş da, Hayat Hastanesi’ne hayvan barınağına yaptığı mama bağışı için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı