Osman Şenher Tecrübe kazandı
HABERİ PAYLAŞ

Tecrübe kazandı

Haberin Devamı

Mustafa Denizli gibi büyük hocalar oyunun tamamı için analiz yaparlar. İlk yarı kimsenin beğenmediği bir Beşiktaş vardı sahada. Hakan Arıkan kalesinde devleşmeseydi, Beşiktaş tarihi bir yenilgiyle Trabzon’dan dönebilirdi.
Mustafa Denizli ilk yarı takımını hücuma çıkartmadı mı, yoksa bilhassa iki kanat oyuncusu Trabzon’un baskısı altında ezildi mi? Bunun analizini iyi yapmak lazım. Önce şunu söyleyeyim; Trabzonspor kesinlikle 2 farklı yenilgiyi hak eden bir futbol oynamadı. Son vuruşlarda kötüydüler.
Hakan Arıkan 5 net pozisyonu kurtardı. Ama Umut’un son vuruşlarına da dikkat edin. Kesinlikle çatala giden hiç top yoktu. Acemi vuruşları yaptı. Ernst ile Bobo’nun attığı gollere bakın, Tony Sylva ellerini kaldırıp “Pes” dedi. O vuruşları dünyada kurtaracak kaleci yok. Bunu kabul etmek lazım. Beşiktaş’ın kadrosu çok daha kaliteli.
Trabzonspor’da Ernst, Ferrari, Sivok, İbrahim Toraman ve Fink’in kalitesinde futbolcu yok. Ceyhun Gülselam, Selçuk hatta bunların arasına Colman’ı da koyalım, koşup mücadele ediyorlar, ama final pasları dediğimiz topları atamıyorlar, Beşiktaş kalesine öldürücü şutlar çekemiyorlar. Sadece ve sadece koşup mücadele etmeye çalışıyorlar.
Bu da büyük maçlarda yetmiyor. Bir de Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos’un takım üzerinde hiç ağırlığının olmadığını düşünürsek, böyle yenilgiler normal sayılmalı. Galatasaray’dan alınan Ferhat, Fenerbahçe’den transfer edilen Serkan Balcı böyle büyük maçlarda oynamaz mı? Belçikalı hoca büyük düşünemiyor. Bunun için de Trabzonspor’un iki yakası bir araya gelmiyor. Beşiktaş ne kadar tenkit edilirse edilsin çok büyük bir hocası var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder