Spor Podolski asker pozu verdi, Almanya karıştı

Podolski asker pozu verdi, Almanya karıştı

Paylaş
Podolski asker pozu verdi, Almanya karıştı

Galatasaray'a yeni transfer olan Alman Milli takımın yıldız futbolcusu Lukas Podolski'nin Türk bayrağı önünde asker selamıyla fotoğrafını Twitter'dan paylaşması, ülkesinde gündem oldu

2 Eylül Cumartesi günü piyasaya çıkan Alman Bild gazetesi Lukas Podolski’nin sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı fotoğrafı manşet yaptı.

Haberin Devamı

Bild gazetesi verdiği haberde Galatasaray’ın diğer futbolcuları Muslera ve Sneijder’in aynı pozla Türkiye’de şehit olan asker ve polisler için taziyede bulunduğunu yazdı.

Bild gazetesi manşetinde ’Poldi’nin Türkiye Fotoğrafı kızgınlık yarattı’ başlığını kullandı. Bild gazetesine konuşan Lukas Podolski "Bu bir siyasi aksiyon, mesaj değil vatanı için şehit olan Türk polisi ve askerlerine taziyede bulunmak istedim. Kalbim vatanı uğruna şehit olanlar için yazdım. Yazı metnini kulübüm hazırladı. Sonra ben kendim tekrar yazdım." dedi.

Bild gazetesi haberinde Türkiye ile terör örgütü PKK arasında başarısız olan ateşkes anlaşmasından sonra Türkiye’de 100 polis ve askerin şehit olduğunu 2 bin civarında PKK üyesinin öldüğünü yazdı.

Haberin Devamı

DHA