Spor Polat: Transferler orta saha ağırlıklı

Polat: Transferler orta saha ağırlıklı

Paylaş
Polat: Transferler orta saha ağırlıklı

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, orta saha oyuncuları ağırlıklı bir transfer politikası izlediklerini söyledi

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu’nun ikinci toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Polat, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

"Rakiplerimizin transferleri olunca, herkes ertesi gün bizim de transfer yapmamızı bekliyor" ifadelerini kullanan Polat, "Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transfer mevsiminin bitmesine 2 aydan fazla zaman var.

"8-10 OYUNCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

En uygun olan futbolcuları alacağız. Transferlerimiz orta saha oyuncuları ağırlık olacak, ona konsantreyiz. 8-10 değişik futbolcu ve kulüple görüşüyoruz" şeklinde konuştu.

Kulüp ikinci başkanı Mehmet Helvacı ise 2010 Dünya Kupası’nın devam ettiğine dikkati çekerek, "Galatasaray’ın aradığı oyuncu seviyesi, tabii ki o seviyedir ve biz de futbolcuları izleme fırsatı buluyoruz" dedi.

TÜZÜK16 EKİM'E ERTELENDİ

Öte yandan Galatasaray Kulübü’nde 30 yıldır yürürlükte olan tüzüğün değiştirilmesi için gerçekleştirilen ve 29 Mayıs tarihinde ertelenmek zorunda kalınan Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu, bu kez önemli bir adım atılarak 16 Ekim 2010 tarihine ertelendi.

Genel kurul toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, gelinen noktanın sarı-kırmızılı camiaya hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken, "Tüzüğümüz hayırlı olsun. Yeni kurulan bir komisyon da redaksiyon ve düzeltmeler yapacak. Tüzüğümüz yüzde 99 bitmiştir. Ama düzeltmelerin ardından da tamamen bitmiş olacak" dedi.

Haberin Devamı