Spor Polis, ağzına biber gazı sıktı!

Polis, ağzına biber gazı sıktı!

Paylaş
Polis, ağzına biber gazı sıktı!

Antalya 2'nci Amatör Küme'de dün öğleden sonra oynanan Korkuteli Büyükköy Belediyespor ile Kardelenspor maçının bitimine 4 dakika kala olay çıktı. Polisler, tarafların ağzına biber gazı sıktı

Antalya 2’nci Amatör Küme’de dün öğleden sonra oynanan Korkuteli Büyükköy Belediyespor ile Kardelenspor maçının bitimine 4 dakika kala olay çıktı. Sivil polisler, tarafları biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. Korkuteli Büyükköy Belediyespor ile Kardelenspor arasında Doğuyaka Spor Tesisleri’nde dün saat 14.00’te başlayan maçın 86’ncı dakikasında saha karıştı. Sakatlıktan sonra sahaya giren Kardelensporlu futbolcu Bülent Nişancı ile izin almadan sahaya girdiği için dışarı çıkmasını söyleyen orta hakem Görkem Çalış arasında tartışma çıktı.

Haberin Devamı

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ


Sözlü tartışmaya Büyükköy Belediyespor yedek kulübesinde bulunan yöneticiler de karışınca tribünden inen bir taraftar gerginliği tırmandırdı. Hakem ve Büyükköy Belediyesporlu yöneticilere saldıran taraftara Kardelensporlu bazı futbolcular da destek verince ortalık savaş alanına döndü. Öfkeli taraftarı polis engellemeye çalıştı ve arbede yaşandı. Kardelensporlu futbolcu Bülent Nişancı, Büyükköy Belediyesporlu yöneticilere saldırmak isterken polis tarafından engellendi. Buna daha da sinirlenen Nişancı sinir krizi geçirdi. Polislerin tüm engellemesine rağmen kafasını stad duvarına vuran Bülent Nişancı, kısa süreliğine baygınlık geçirdi. Kendisine gelen Bülent Nişancı, sözlü olarak tepkisine devam ettirirken, bu kez sahada görevli sivil polis memurları tarafların ağzına biber gazı sıkarak etkisiz hale getirmeye çalışması dikkat çekti.

Haberin Devamı

GAZDAN SONRA YERİ YUMRUKLADI

Sıkılan biber gazından sonra kendisinden geçen Bülent Nişancı önce yeri yumrukladı, ardından üzerindeki formayı parçaladı. Yaşananlardan dolayı maçın hakemleri soyunma odasına giderek 12-2 Büyükköy Belediyespor lehine devam eden maçı 86’ncı dakikada ertelediğini açıkladı. Soyunma odasına güçlükle alınan Bülent Nişancı’nın uzun süre kendisine gelmesi beklendi. Bülent Nişancı ve polislerin birbirlerinden şikayetçi olduklarını söylemesi üzerine taraflar polis merkezine götürüldü. Hakem ve gözlemcinin yaşananları raporlarına yazdıkları ve Bülent Nişancı’nın sezonu kapatacak bir ceza alabileceği belirtildi.

DHA