Denizli Polis çifte kelepçe sürprizi

Polis çifte kelepçe sürprizi

Paylaş
Polis çifte kelepçe sürprizi

Polis çifte kelepçe sürprizi

DENİZLİ'nin Baklan ilçesinde görevli Komiser Yardımcısı Ömer Şahin, hayatını polis memuru Lale Özyörük ile birleştirdi. Çiftin nikahına katılan meslektaşları, damat ve geline önce altın, ardından da birbirlerinden ayrılmamaları için bileklerine kelepçe taktı.

Baklan İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Ömer Şahin (25), bir süredir arkadaşlık ettiği Pamukkale İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Lale Özyörük (25) ile evlendi. Çiftin nikahı İncilipınar Nikah Salonu'nda kıyıldı. Nikah törenine çiftin ailelerinin yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Baklan Kaymakamı Burak Dertlioğlu, AK Partili Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, emniyet müdür yardımcıları ve çok sayıda polis katıldı. Damat Ömer Şahin ve gelin Lale Özyörük, nikah töreninde birbirlerine 'Evet' diyerek hayatlarını birleşti. Çiftin nikah şahitliğini ise Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Baklan Kaymakamı Burak Dertlioğlu ve Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever yaptı.

YAKALARA ALTIN, ELLERE KELEPÇE

Gelin ve damat nikah töreninin ardından tebrikleri kabul etmek için salon dışına çıktı. Komiser Yardımcısı olan damat Ömer Şahin ile Lale Özyörük çiftine meslektaşları kelepçeli sürpriz yaptı. Meslektaşları, polis çiftin yakasına önce altın, ardından da bir ömür boyu birbirlerinden ayrılmamaları için bileklerine kelepçe taktı.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı