Türkiye (Son Dakika) Polis dayağından 155'i arayarak kurtuldu!

Polis dayağından 155'i arayarak kurtuldu!

Paylaş
Polis dayağından 155'i arayarak kurtuldu!

İstanbul'da zabıta ve polis ekiplerinin seyyar satıcılara yönelik operasyonu sırasında çevik kuvvet polisleri, bir esnafa meydan dayağı attı. Polise karşılık vermemesine rağmen darp edilmeye devam edilen esnaf Erol Palan'ın yaşadıkları iş yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. O dayakçı polis, bu görüntüler yayınlandıktan sonra açığa alındı

Olay şöyle gelişti: Zabıta ekiplerinin İstanbul Aksaray'da seyyar satıcılara yönelik operasyonuna çevik kuvvet polisleri de destek verdi.

Haberin Devamı

Operasyon sırasında seyyar satıcılarla zabıta ve polisler arasında yaşanan tartışmaya esnaf Erol Palan da dahil oldu. Palan çevik kuvvet ve zabıtanın yaşlı bir seyyar satıcıyı dövmesine tepki göstererek "Yazıktır, günahtır" dedi.

Polisin, pilav dükkanı sahibi yaşlı adamı itmesi üzerine Palan "Niye itiyorsun, yaşlı başlı adam" dedi. Çevik kuvvet polisi "Sen ne diyorsun lan" dedikten sonra Palan'ı dövmeye başladı.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer17752","17752","201405","17752-140585.jpg","1", "0","Polisten esnafa meydan dayağı");

posta.com.tr'ye konuşan Palan dayak yediği sırada 155'i iki kere aradığını söyledi.

Palan "Hiçbir şekilde polis ve zabıtaya bana uyguladığı şiddet ve küfür sırasında karşılık vermedim. Ardından karakola gittik. Ekipler amiri 'Şikayetçi olma' dedi. Ardından pişkin pişkin bana 'Vicdanın rahat mı?' diye sordu polis. Ayrıca saldırı raporunu vermediler" dedi.

Haberin Devamı

Çevik kuvvet amirleri ve zabıtalar akşam saatlerinde tekrar dükkana giderek Erol Palan'dan şikayetini geri almasını istediler. Palan da şikayetini geri almayacağını ve dava açacağını söyledi.