Türkiye (Son Dakika) Polis dipçik gördü, cephanelik buldu!

Polis dipçik gördü, cephanelik buldu!

Paylaş
Polis dipçik gördü, cephanelik buldu!

İzmir'in Buca ilçesinde polisler, bir evde ruhsatsız 32 av tüfeği ele geçirdi. Öte yandan bir iş yerinde yapılan aramada, 33 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve bin 159 şişe sahte içki ele geçirildi

Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri, Ufuk mahallesinde rutin devriye sırasında, iki kişinin, evden aldıkları kutuları bir arabaya taşıdıkları sırada ‘tüfek dipçiği’ gördü. Şüphe üzerine kutularda arama yapan polis ekipleri, çeşitli marka ve modelde ruhsatsız 32 av tüfeği ele geçirdi. Yakalanan C.Y. ve C.C., alınan ifadelerinin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptığı çalışmalar neticesinde Karabağlar ilçesinde bulunan sanayideki bir işyerinde ruhsatsız tüfek ve sahte içki olduğunu tespit etti. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri iş yeri civarında tertibat alarak beklemeye başladı. H.A., M.B. ve M.D. isimli şahısların iki araç ile işyeri önüne gelip koliler halindeki sahte içkileri araçlarına yükledikleri esnada polis tarafından baskın yapıldı. Yapılan aramada; 204 şişe likör, 12 şişe viski, 336 şişe votka, 607 şişe rakı olmak üzere toplam bin 159 şişe sahte içki ele geçirdi. Yine aynı işyerinde çeşitli marka ve modelde ruhsatsız 33 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler H.A., M.B. ve M.D., alınan ifadelerinin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

İHA

Haberin Devamı