Türkiye (Son Dakika) Polis kılığında gasp!

Polis kılığında gasp!

Paylaş
Polis kılığında gasp!

TEM otoyolunda polis kıyafeti giyerek sözde kontrol amacıyla durdukları yabancı plakalı otomobilde bulunanları gasp ettikleri iddia edilen 6 kişi jandarma ekipleri tarafından yakalandı

İstanbul İl jandarma komutanlığı ekipleri tarafından 5 ay süren takibin ardından TEM yolunda polis kılığında gasp yapan bir şebekeye yönelik operasyon yapıldı.

Haberin Devamı

Operasyonda İran uyruklu olduğu tespit edilen R.K., R.B., A.A., R.R.F, M.B., M.R. gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerle birlikte suçlarda kullanılan 2 adet otomobil, çok sayıda ziynet eşyası, 10 bin Irak dinarı, 9 adet cep telefonu ve araç plakalarını gizlemek için hazırlanmış aparatlar ele geçirildi.

YABANCI PLAKALI ARAÇLARI DURDURUYORLARMIŞ

Yapılan soruşturmada şüphelilerin TEM otoyolunda dolaşarak yabancı plakalı araçları kendilerine kurban olarak seçtikleri belirlendi. Bu otomobilleri sözde kontrol amacıyla durduran şüphelilerin daha sonra araçta bulunanları ziynet eşyaları ve paralarını gasp ederek kaçtıkları öğrenildi. Şüphelilerin İstanbul, Bolu ve Tekirdağ illerinde 17 eylem gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Haberin Devamı

Jandarmada hakkındaki işlemleri tamamlanan 6 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA