Türkiye (Son Dakika) Polis memuru cinnet getirdi

Polis memuru cinnet getirdi

Paylaş
Polis memuru cinnet getirdi

Rize'de bir polis memuru, Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde 'Ey Rizeliler uyanın' diye bağırarak beylik silahı ile havaya ateş açtı

Rize’de Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde ayağında ayakkabısı olmayan, üniformasını çıkarıp eline alan polis memuru, beylik tabancasını çıkarıp hayava iki el ateş etti.

Haberin Devamı

Çevrede toplananlara ve meslektaşlarına bağıran polis memuru, alandaki bir çelengi vurarak devirdi. Meslektaşlarının uyarılarına rağmen bir el daha havaya ateş eden polis memuru, ardından "Rizeliler uyanın" diye bağırdıktan sonra şarjöründeki tüm mermileri boşalttı. Meslektaşları tarafından gözaltına alınan polis memuru, Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü.

Bu sırada yaşanan kargaşada iki polis memurunun silahı yere düştü. Çevrede toplananlar yaşananları şaşkınlıkla izledi.

AMİRLE SORUN YAŞADI, SİLAHINI ÇEKİP ATEŞLEDİ İDDİASI


Rize’de gömleğini çıkardıktan sonra beylik silahını çekip havaya ateş açan polis memuru Ahmet Ü.’nün, Cumhuriyet Polis Merkezi’nde görev yaptığı öğrenildi.

Yaklaşık 1 aydır Kuyumcular Sokak’ta devriye nöbeti verilmesi nedeniyle karakol amiriyle arasında sorunlar yaşadığı belirtilen Ahmet Ü.’nün bu nedenle bunalım geçirdiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

DHA