Türkiye (Son Dakika) Polise av tüfeğiyle ateş açtı, 'Sevgilimin kocası zannettim' dedi

Polise av tüfeğiyle ateş açtı, 'Sevgilimin kocası zannettim' dedi

Paylaş
Polise av tüfeğiyle ateş açtı, 'Sevgilimin kocası zannettim' dedi

Kayseri’de dün gece ilginç bir olay yaşandı. İki polis memuruna ateş eden ve birini ağır yaralayan Mustafa D. ilk ifadesinde polis memurunu, sevgilisinin kocası zannettiği için ateş ettiğini söyledi. Mustafa D.'nin cinsel saldırı ve taciz olmak üzere çok sayıda suç kaydının olduğu da ortaya çıktı

Kayseri'de Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sivil olarak görevli polis memurları İlhan Odabaşı ve Şeref Kurt, şüphelendikleri Mustafa D.’nin kimlik kontrolünü yapmak istedikleri sırada şüpheli kaçmaya başladı.

Haberin Devamı

Yaşalanan kovalamacada Mustafa D., polislerden 20 metre kadar uzaklaştıktan sonra montunun altından dipçikli pompalı olarak tabir edilen av tüfeği ile ateş etti.

'SEVGİLİMİN KOCASI ZANNETTİM'

Mustafa D.'nin açtığı ateş sonrasında ağır yaralanan sivil polis İlhan Odabaşı, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Saldırı sonrasında olay yerinde geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri, şüpheli Mustafa D.’yi bir binanın kömürlüğünde suç aleti av tüfeği ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Mustafa D. ilk ifadesinde polis memurunu, sevgilisinin kocası zannettiği ve bu nedenle ateş ettiğini söyledi.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR

Mustafa D.’nin yapılan üst ve ev aramasında, 17'si ses fişeği olmak üzere 43 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Ayrıca Mustafa D.’nin 8 adet tehdit, 3 adet 6284 SKM, 2 hakaret, 2 adet kasten yaralama, 1’er adet evden hırsızlık, cinsel saldırı, cinsel taciz, kişilerin huzur ve sükununu bozma, görevi kötüye kullanma, mala zarar verme suçlarından kaydı olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

İHA