Gündem Polisin feryadı yürek dağladı

Polisin feryadı yürek dağladı

Paylaş
Polisin feryadı yürek dağladı

Kaza yapan polis memurunun telsizden ambulans isterken sözlerini duyan arkadaşları perişan oldu

Antalya'da devriye gezerken taksi ile çarpışan motosikletteki 2 polis memurundan biri, telsizden, "Kaza yaptık. Merkez ne olur acil ambulans gönderin" anonsu yaptı. Polis memurunun bir süre sonra, "Merkez ne olursunuz ambulans acele etsin" sözleri, anonsu duyan tüm ekip arkadaşlarının yüreklerini dağladı.

Haberin Devamı

Antalya'nın merkezi yerindeki mahallede devriye görevi yapan polis memuru Mehmet Sait Çelik'in kullandığı ve arkasında polis memuru Ahmet Üstün'ün bulunduğu motosiklet, Hasan T.'nin kullandığı taksi ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle yola savrularak kaldırıma çarpan motosikletteki 2 polis memuru, ağır yaralandı. Ambulans gelene kadar yaralı polis memurları Mehmet Sait Selik ve Ahmet Üstün'e ilk müdahaleyi yapmak ve sakinleştirmek çevredeki vatandaşlara düştü.

Ağır yaralı olan ve ayağından kan kaybeden polis memuru Çelik, "Ambulans, ambulans ne zaman gelecek. Lütfen acele etsin. Sakat kalacağım, ayağımı kaybediyorum" diye yalvarınca elinden tutan bir kadın, ambulans gelinceye kadar onu teselli etmeye çalıştı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2814","2814","201009","2814-8.jpg");