Gündem Polislerin çalışma saatinde hedef 8-24

Polislerin çalışma saatinde hedef 8-24

Paylaş
Polislerin çalışma saatinde hedef 8-24

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Özellikle çalışma saatlerindeki mesai mefhumu konusunda, arkadaşlarımızın (polislerin) rahatlatılması hususiyetine başından itibaren ortaya koyan bir anlayışı hep beraber gerçekleştiriyoruz. Şimdi 12-24’e düştük. Doğru mu? Esas hedefimiz 8-24’tür" dedi.

Bakan Süleyman Soylu, Ankara'da bir otelde düzenlenen "Polis Merkezi Amirleri Eğitici Yerleştirme Kursu" programına katıldı. 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı açılış törenine katılmak üzere gün içerisinde Hakkari’nin Çukurca ilçesine gittiğini hatırlatan Soylu, "Manzarayı size şöyle ifade edebilirim, huzur içerisinde bir Çukurca... Kendisinden emin, eğiticilerimize, öğretmenlerimize, devletimize güvenen, orada bulunan çalışanlarımızın Çukurcalı vatandaşlarımıza hizmet ettikleri bir Çukurca." diye konuştu. İlçede çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını aktaran Soylu, gece gündüz demeden orada gayret gösteren herkese teşekkür etti.

Polislerin çalışma saatine değinen Soylu, "Özellikle çalışma saatlerindeki mesai mefhumu konusunda, arkadaşlarımızın (polislerin) rahatlatılması hususiyetine başından itibaren ortaya koyan bir anlayışı hep beraber gerçekleştiriyoruz. Şimdi 12-24’e düştük. Doğru mu? Esas hedefimiz 8-24’tür. İlk önce hedeflediğimiz bir takım noktalarda daha sonra Allah nasip ederse tümünde" dedi. AA

Haberin Devamı