Türkiye (Son Dakika) Polisten kaçamadı!

Polisten kaçamadı!

Paylaş
Polisten kaçamadı!

Polisten kaçmak için 6. kattaki evinin balkonundan 5. kata indi. Kapıyı açamayınca balkonda mahsur kaldı

Denizli’de senet borcunu ödemediği için hapis cezasına çarptırılan 61 yaşındaki M.D., kendisini yakalamak için gelen polisten kaçarken 6’ncı kattaki evinin balkonundan 5’inci kattaki evin balkonuna indi. Kapının kilitli olması nedeniyle burada mahsur kalan M.D., gelen itfaiye ekiplerince kurtarıldı, ardından da polis tarafından cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Denizli’de inşaatlarda taşeronluk yapan M.D. hakkında, iddiaya göre borcunu ödemediği için alacaklıları tarafından dava açıldı. Görülen duruşma sonuçlandı ve M.D.’nin tutuklanmasına karar verildi.

Dün saat 14.00 sıralarında Denizli Emniyet Müdürlüğü İnfaz Bürosu Amirliği ekipleri, M.D.’yi savcılığın talimatıyla cezaevine göndermek üzere yakalamak için Atatürk Caddesi'ndeki evine gitti. Bir apartmanın 6’ncı katında oturan M.D., polislerin geldiğini görünce, evinin balkonundan, beşinci katın balkonuna indi.

HIRSIZ ZANNEDİP POLİSİ ARADI

Apartmanın yakınındaki yoldan geçen bir kişi, beşinci kata demirlerden tutunarak inmeye çalışan M.D.’yi balkondan girerken gördü ve hırsız sanarak polisi aradı. M.D.’nin peşinde olan polisler de alt kattaki daireye girdiğini fark etti. Polisin çağrısı üzerine girdiği daireden çıkmak isteyen M.D., kapının kilitli olması nedeniyle mahsur kaldı. Bu durum üzerine polis, itfaiyeden merdivenli araç istedi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan M.D., ardından da cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı


Ferah IŞIK/ DENİZLİ, (DHA)