Gündem POMEM giriş sınavı sonuçları açıklandı

POMEM giriş sınavı sonuçları açıklandı

Paylaş
POMEM giriş sınavı sonuçları açıklandı

Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) giriş sınavı sonuçları açıklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, erkek ve kadın polis memuru adayı öğrenci alımı için Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan 23’üncü Dönem POMEM giriş sınavı sonuçları belli oldu

Adaylar sınav sonuçlarını, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün SİTESİ ile Polis Akademisi Başkanlığı'nın SAYFASINDAN internet sitesinden vatandaşlık numaraları ve e-Devlet şifrelerini girerek öğrenebilecek.

Haberin Devamı

Sınavı asıl olarak kazanan adayların intibak eğitiminin başlayacağı 18 Mart 2019 günü saat 17.00’ye kadar planlandıkları POMEM’lerde hazır bulunmaları gerekiyor.

YAZILI TEBLİGAT YAPILMAYACAK

POMEM’e geçici kayıt sırasında eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteği ile eğitim merkezinden ayrılan veya ilgili mevzuat gereği POMEM öğrencisi olamayacakları sağlık kurulu raporu ile tespit edilen adayların yerine puan sırasına göre yedek adaylar çağrılacak.

Adaylara, sınav sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve yazılı tebligat yapılmayacak.

ANKARA (AA)