Gündem Pomem mülakat sonuçları açıklandı mı? 23. dönem polis memuru adayları teyakkuzda

Pomem mülakat sonuçları açıklandı mı? 23. dönem polis memuru adayları teyakkuzda

Paylaş
Pomem mülakat sonuçları açıklandı mı? 23. dönem polis memuru adayları teyakkuzda

23. dönem POMEM mülakat sonuçları için zaman artık daralıyor. Mart ayının ortasına doğru ilerlerken sonuçların açıklanmamış olması adayları teyakkuzda tutuyor. Her bir adayın aklındaki soru ise "POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı?" şeklinde...

Polis memuru adayları sabırsız şekilde Polis Akademisi'nin 23. dönem mülakat sonuçlarını açıklamasını bekliyor. Aradan yaklaşık 2 ay geçti ve beklentiler son iki günde daha da artmış vaziyette... Adaylar, "POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı?" sorusunu sıklıkla sorup Polis Akademisi'nin sitesini ziyaret ederek son duyuruları kontrol ediyor.

Haberin Devamı

MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

POMEM mülakat sonuçları hakkında Polis Akademisi'nden yapılan bir açıklama yok. Bir önceki süreçte mülakat giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların sınav yerleri ile tarihleri 13 Haziran'da belli olmuş, sınav sonuçları ise 4 Ağustos tarihinde açıklanmıştı. İki tarih aralığını hesapladığımızda 53 günlük bir süreç söz konusu... Bu süre baz alındığında 23. dönem POMEM mülakat sonuçlarının 11 Mart'ta açıklanması bekleniyordu. Kesin olamamakla birlikte sonuçlarının en geç cuma günü açıklanması öngörülüyor.

SONUÇLAR NASIL ÖĞRENİLECEK?

Adaylar, sınav sonuçlarını, Emniyet Genel Müdürlüğünün "www.egm.gov.tr" internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının "www.pa.edu.tr" internet sitesinden TC kimlik numaraları ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilecek. Sınav sonuçları hakkında ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacak.

Haberin Devamı