Magazin Popstar 2018'de Bülent Ersoy Salih Zülüfoğlu'na fena patladı! (Salih Zülüfoğlu kimdir?)

Popstar 2018'de Bülent Ersoy Salih Zülüfoğlu'na fena patladı! (Salih Zülüfoğlu kimdir?)

Paylaş
Popstar 2018'de Bülent Ersoy Salih Zülüfoğlu'na fena patladı! (Salih Zülüfoğlu kimdir?)

Popstar yarışmasında favori yarışmacılardan Salih Zülüfoğlun'un performansını beğenmeyen Bülent Ersoy, "Ben sağ olduğum müddetçe, nefes aldığım müddetçe, bu tavırla siz birinci olamazsınız" dedi

Yarışmanın güçlü ismi Salih Zülüfoğlu, bu hafta sahneye Gençliğe Veda isimli şarkıyla çıktı. Jüri üyesi Bülent Ersoy, Salih Zülüfoğlu'na tavırlarına dikkat etmesi yönünde öğüt vererek, ''Sahneye çıktığım eser olduğuna kadar ezberlemiş. Bunlar hep benim numaralarım. Benden yapıyor. Yapabilir. Ben de Müzeyyen Hanım'ı taklit etmeye çalışırdım. Ne haddime. Olabilir bu son derece doğal. Ama bu kadar dinyelipte o eseri böyle okuduğunuz vakit ve bunu siz yaparsanız o zaman olmaz. Şapkaları değişiriz. Öyle macun şarkılarda eyvallah.

''BU TAVIRLA BİRİNCİ OLAMAZSINIZ, YAPTIRMAM''

Tamam sesleri çok güzel basıyorsunuz. Sakın zannetmeyin ki bu işin finali belli. Ben oldum. Ben bu işi götüreceğim. Bayrak bende, sakın. Bu tavırla bayrak mayrak değil, asla alamazsınız. Ben sağ olduğum müddetçe, nefes aldığım müddetçe, bu tavırla siz birinci olamazsınız. Yaptırmam'' dedi.




Edirneli Salih Zülüfoğlu Popstar 2018'e damga vurdu


SALİH ZÜLÜFOĞLU KİMDİR?



Salih Zülüfoğlu'nun doğum yeri Bursa. İki kardeşi bulunan Salih Zülüfoğlu 23 yaşında, evli ve bir çocuk babası. Salih Zülüfoğlu daha önce de Yetenek Sizsiniz ve X Faktor yarışmasına da katılmıştı. Yarışma öncesindeki tanıtımda açıklamalar yapan Salih Zülüfoğlu, ''Ben eskiden okula giderken Popstar'ı izliyordum. Annem sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar'ı izliyordum. Allah'ım hep dua ediyordum. İnşallah ben de böyle sahnelerde olurdum. İnşallah bende böyle şarkılar okurum. İnşallah ben de bir gün ünlü olurum. Ben de şimdi Popstar sahnesinde olacağım'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı