Magazin Popstar Salih’e Diva’dan nasihat: Halk insanı vezir de eder rezil de

Popstar Salih’e Diva’dan nasihat: Halk insanı vezir de eder rezil de

Paylaş
Popstar Salih’e Diva’dan nasihat: Halk insanı vezir de eder rezil de

Geçen hafta 4 jüri üyesinden tam puan alarak Popstar 2018 yarışmasının birincisi ve yarışmanın en dikkat çeken ismi olan Salih Zülüfoğlu, bu hafta istediği performansı sergileyemedi. Geçen hafta yarışmacının sesi karşısında etkilenen jüri üyesi Bülent Ersoy, önündeki nota kağıtlarını sahneye fırlatırken bu hafta ise performansını beğenmediği Zülüfoğlu’na nasihatte bulundu

Yıllar sonra yeniden başlayan Popstar 2018’in ilk bölümüne Edirneli yarışmacı Salih Zülüfoğlu 'Devlerin Aşkı' şarkısıyla damga vurmuştu.

Bu hafta Zülüfoğlu, ‘Sabahlar Uzak’ şarkısını seslendirirken şarkıdan çok sahne performansına önem verdi.

77 PUAN ALDI


Sahnede de istediği şovu yapamayan Zülüfoğlu, bu hafta istediği puanı alamadı. Zülüfoğlu, 4 jüriden ortalaması 77 buçuk puan alabildi.

'HALK İNSANI VEZİR DE EDER, REZİL DE'


Bülent Ersoy, Zülüfoğlu’na asla ‘Ben oldum’ düşüncesinde olmaması gerektiğini ifade ederek, "Bu eserde geçen haftaki gibi değildiniz. Bu görülen şey. Sakın rahatlamayınız. Bu işler hiç belli olmaz çocuğum. Oldum demeyeceksin asla. Onun ne haddine biz olmadık daha. Olacak iş değil. ‘En iyi biliyorum diyenin dahi o kuyunun dibinde yine öğrenecekleri vardır. Bunu kulağınıza küpe ediniz çocuğum. Ve hiçbir zaman ‘oldum’demeyeceksiniz. Bu tavsiyemdir. Dinlersiniz, dinlemezsiniz. Ama hiç güvenmeyin. Halk insanı vezirde eder rezil de eder. Bir anda. Hiç güvenmeyeceksiniz" dedi.

'TRİBÜNE OYNAMAKTAN VAZGEÇ'


Bir başka jüri üyesi Armağan Çağlayan ise, "Olmadı. Çünkü tribüne oynamaktan vazgeçmezsen eğer. Ben geçen hafta Osman Tan’ı aradım. ‘Haftaya öyle abartacak ki, kendi kendinin karikatürüne dönecek.’ dedim. Dediğimi yaptın. Çünkü star olmak yüzde 80 zeka işidir. Geçen haftaki performansının 3’te biri bile değildi" şeklinde konuştu.



Popstar 2018 Salih Zülüfoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?



Bülent Ersoy'u mest eden Salih, konservatuvardan atılmış!



Edirneli Salih Zülüfoğlu Popstar 2018'e damga vurdu

Haberin Devamı