Türkiye (Son Dakika) Porsuk Çayı'na çıplak atladı

Porsuk Çayı'na çıplak atladı

Paylaş
Porsuk Çayı'na çıplak atladı

Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen Süleyman Kuşcu(23), çıplak atladığı Porsuk Çayı'nda kayboldu. Dalgıçlar genci bulmak için arama başlattı

Eskişehir'de psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen 23 yaşındaki Süleyman Kuşcu, giysilerini çıkarıp çıplak vaziyette atladığı Porsuk Çayı’nda kayboldu. Kuşçu’nun bulunması için dalgıçlar arama başlattı.

Haberin Devamı

Bugün saat 17.30 sıralarında sıralarında Hoşnudiye Mahallesi Porsuk Bulvarı’na gelen Süleyman Kuşcu, üzerindeki giysilerini çıkartıp su kıyısına bıraktıktan sonra çırılçıplak Porsuk Çayı’na atladı. Kuşçu’nun suda batıp çıktığını gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Bir süre sürüklenen Süleyman Kuşcu, yaklaşık 3 metre derinliğindeki suda kayboldu.

Süleyman Kuşcu’nun bulunması için Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile olay yerine gelen Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekipleri seferber oldu. Dalgıçlar uzun süre Porsuk Çayı’nda yaptıkları aramalara rağmen Süleyman Kuşcu’nun cesedine ulaşamadı. Havanın kararması üzerine arama çalışmalarına yarın sabaha kadar ara verdi. Arama çalışmalarının sabah erken saatte tekrar başlanacağı Porsuk Çayı suyunun da barajdan kesileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Porsuk Çayı’na atlyan Süleyman Kuşcu’nun yakınları polislerin durumu kendilerine telefonla bildirmesinin ardından olay yerine geldi. Yakınları polise Kuşcu’nun yaklaşık 3 yıldan bu yana psikolojik tedavi gördüğünü, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ndeki eğitimini yarıda bıraktığını söylediler.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

DHA