Spor Portekizliler sezon sonu uçuyor

Portekizliler sezon sonu uçuyor

Paylaş
Portekizliler sezon sonu uçuyor

Hugo Almeida'ya Roberto Carlos'lu Anzhi 12 milyon Euro önerdi. Fernandes için de Premier Lig ekibi Tottenham 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Beşiktaş’ın sorun yaşadığı ve iyi bir fiyata sezon sonunda satmayı planladığı Hugo Almeida ve Manuel Fernandes’e talip çıktı. İlk teklif beklenen performansı sergileyemeyen ve kritik goller kaçıran Almeida’ya geldi.

Brezilyalı efsane isim Roberto Carlos’lu Anzhi, Portekizli oyuncuyu istedi. İstanbul’a gelen F.Bahçe’nin eski oyuncusu Carlos, istifa etmeden önce siyah-beyazlı yönetimin kapısını Almeida için çaldığı öğrenildi.

Ve Rus ekibinin 12 milyon Euro’luk bonservis ücreti iştah kabarttı. Rakamı beğenen yönetim ise sezon sonu satışa sıcak baktığını vurguladı. Ancak yönetim istifa ettiği için Almeida topu yeni gelecek yönetime kaldı.

İNGİLİZLER ‘MANUEL’ DEDİ

İngilizlerin köklü kulübü Tottenham, Kartal’ın başarılı orta sahasına kafayı taktı. İngilizler’in Fernandes’in menajerine teklifi ilettikleri ve bonservis ücreti olarak da 10 milyon Euro ödemeye hazır olduklarını bildirdi.

Fernandes’i 2 milyon Euro’ya alan Beşiktaş ise büyük oranda kâr elde edeceği bu transfere onay verdi.

Q7 ÜLKESİNDEN İSTENİYOR

Fernandes de sezon sonunda yuvadan uçacak. Bu arada diğer Portekizliler Ricardo Quaresma ile Simao Sabrosa’nın da artık gün saydığı Q7’nin de Portekiz kulüplerinin kıskacında olduğu onun için resmi bir teklifilin henüz gelmediği ifade edildi.

Haberin Devamı