Spor Porto zaferi Şenol Güneş'in

Porto zaferi Şenol Güneş'in

Paylaş
Porto zaferi Şenol Güneş'in

Son oynanan Karabükspor mücadelesinde rotasyona giden Şenol Güneş, Porto karşısında ideal ilk 11’ini sahaya sürdü. Lens ve Negredo’yu kulübeye çeken deneyimli çalıştırıcı, Atiba, Quaresma ve Cenk Tosun gibi isimlere görev verdi.

Porto maçını düşünerek ligde oynanan Kardemir Karabükspor maçında rotasyona giden, Atiba Hutchinson, Cenk Tosun ve Ricardo Quaresma gibi önemli isimleri dinlendiren Şenol Güneş, dün akşamki mücadelede ideal 11’ine geri döndü.

Tecrübeli teknik adam, Mavi-Beyazlılar karşısında Gary Medel, Jeremain Lens ve Alvaro Negredo gibi yeni isimleri yedek soyundururken, sakatlığını atlatan Adriano’ya da sağ bekte şans verdi. Andreas Beck’in takımdan ayrılması ve Gökhan Gönül’ün sakatlığı sonrasında sağ bekte mücadele eden Brezilyalı futbolcu, hem hücumda hem de defansta iyi bir görüntü sergiledi.

TOLGAY HASTALANINCA...


Öte yandan Porto kafilesinde yer alan Tolgay Arslan, önceki gece ortaya çıkan yüksek ateş sonrasında sağlık açısından riske edilmedi ve Portekiz temsilcisi karşısında forma giymedi. 27 yaşındaki futbolcunun yokluğunda orta sahanın ortasında Atiba ile Oğuzhan Özyakup görev yaptı.

ŞENOL GÜNEŞ TARİHE GEÇTİ


Aynı zamanda teknik direktör Şenol Güneş, dünkü maçın ardından Kara Kartal’ın tarihine geçti. 3 sezondur Beşiktaş’ta görev yapan 65 yaşındaki çalıştırıcı, Siyah-Beyazlılar’ın başında 19. Avrupa maçına çıktı. Deneyimli hoca, 18 kez Avrupa kupalarında görev alan Rumen teknik adam Mircea Lucescu’yu geçerek, Beşiktaş’ı Avrupa kupalarında en fazla yöneten teknik adam olarak kulüp tarihine geçti.

Haberin Devamı