Türkiye (Son Dakika) Pos cihazı çalışmadı, kasiyer bıçaklandı

Pos cihazı çalışmadı, kasiyer bıçaklandı

Paylaş
Pos cihazı çalışmadı, kasiyer bıçaklandı

Konya'da otomobillerine yakıt almak için bir akaryakıt istasyonuna gelen kimliği belirlenmeyen 1'i kadın 4 kişi, pos cihazı yavaş çalıştığı için kasiyeri bıçaklayıp kaçtılar

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında Antalya Çevreyolu Hasanköy Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi.

4 kişi, akaryakıt istasyonuna gelerek otomobillerine yakıt aldı, ödemeyi ise kredi kartıyla yapmak istedi. Bunun için markete girip kredi kartını veren şüpheliler, iddiaya göre pos cihazının yavaş çalışmasına sinirlenip 2 çocuk babası kasiyer İzzet Dere ile tartıştı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine İzzet Dere, saldırganlar tarafından sağ bacak ve elinden bıçaklandı. Şüpheliler otomobillerine binip hızla uzaklaşırken, Dere de arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Dere’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayı anlatan pompacı 32 yaşındaki İsmail Açıkgöz, "İlk önce gelip yakıt aldılar. İçeriye girip kredi kartından ödeme yaptılar.

Sonra dışarı çıkıp, post cihazı yavaş çektiği için ilk önce bana saldırdılar. Daha sonra markete girip İzzet ile tartıştılar. Sonra dövüp bıçakladılar" dedi. İşyerindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alan polis, şüphelilerin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.

Tolga YANIK/DHA

Haberin Devamı