Google News

LEGO'dan gerçek boyutlu Lamborghini yaptılar

Lamborghini Sián FKP 37 aracının LEGO Technic yapım parçaları ile gerçek boyutlarda oluşturulmuş hali İstanbul'da sergilenmeye başladı.
28 Mayıs 2022 , Cumartesi 17:35

LEGO Grup ve Lamborghini iş birliğiyle ortaya çıkan, 2 tondan fazla ağırlığa sahip, birbirinden farklı 154'ün üzerinde toplam 400 binden fazla LEGO Technic yapım parçası kullanıldığı gerçek boyuttaki araç, 28 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arası Akasya AVM’de ziyaretçilerine açık olacak. LEGO Türkiye, Yunanistan ve İsrail Pazarlama Direktörü Tuna Canatar aracın yapım aşamasıyla ilgili, “15 kişilik bir ekip tarafından geliştirildi ve yaklaşık 9 bin saat harcandı. Dolayısıyla arka planda tasarıma ek olarak bir de mühendislik emeği bulunuyor” dedi.

LEGO Lamborghini Sián FKP 37’nin inşa süreciyle ilgili bilgi veren Canatar, “15 kişilik bir ekip tarafından geliştirildi ve yaklaşık 9 bin saat harcandı. Dolayısıyla arka planda tasarıma ek olarak bir de mühendislik emeği bulunuyor. Baktığımızda 2.2 tonluk, 400 bin parçanın kullanıldığı, 150’den farklı logo parçasının bulunduğu dev bir mühendislik ve tasarım harikası diyebiliriz. Ürünü farklı kılan nokta, aracın gerçeğinden hiç ayırmadan birebir şekilde inşa edilmiş olması. Dolayısıyla bunun fark edilmesi bizim için çok önemli. Aracı 12 Haziran’a kadar Akasya AVM’de sergiliyor olacağız.12 Haziran’dan sonra merkez ofisimize dinlenmeye geçecek” şeklinde konuştu.

DEVAMINI GÖSTER